B&B Fromenteau
Waar niets moet en bijna alles mag

Bed en Breakfast Fromenteau

Voor een paar relaxte vakantiedagen in
 een gemoedelijke sfeer ga je naar B&B Fromenteau. 

Het huis Fromenteau staat aan de rand van h et dorpje Ternant boven op een heuvel. Zowel vanuit uw kamer als vanaf het terras heeft u een magnifiek uitzicht op het dorp en de omgeving. Door zijn centrale ligging biedt een verblijf in de B&B Fromenteau u de gelegenheid om een stop te maken op weg naar uw vakantieadres ergens anders in Frankrijk en om de schitterende omgeving van Ternant te ontdekken.

Er zijn een zitkamer en drie slaapkamers in de B&B, de lila en de blauwe kamer en een kinderkamer. De laatste is alleen te huur in combinatie met tenminste een van de andere kamers. De ruime badkamer heeft een douche en er is een apart toilet. In de zitkamer staat de TV en een koelkastje. Koffie en thee kunt u zelf maken, alles staat klaar. Op het terras kunt u genieten van het schitterende uitzicht. In de ruime tuin achter het huis bevindt zich een gezellige en rustige zithoek. Gebruik wasmachine is mogelijk en uiteraard is er gratis Wifi.
´s Morgens verwennen wij u met een uitgebreid ontbijt. Wij serveren het ontbijt op het terras of in de kamer met een schitterend uitzicht op de omgeving. Ontbijten op uw eigen kamer kan ook.